28.5.2016

Vuki 1v!!

PALJON ONNEA VUKI
Vuki ja Vukin kakku


Minun pieni susihukkanen, pieni ärhäkkä tuittupää <3 Vuosi sitten tänään syntyi Ketunpolun K-pentue ja minulle rakas pieni tuli maailmaan yhtenä seitsemästä pienestä pallerosta emänään Yamantaka Polaris "Yana".
Vuki oli pentueen kovaäänisin huutaja, kaikesta piti valitaa hyvin suureen ääneen. Asennetta löytyi heti alkujaan, joka on jatkunut tämän koko vuoden ajan.

Vukin ensimmäisenä vuonna on ollut ylä ja alamäkiä kerrakseen... Susihukkanen pelkää edelleen liukkaita alustoja, etenkin laminaattia ja parkettia. Toisissa paikoissa tämä pelko on vähäisempää, mutta kotona se on pahin. Tätä on jo työstetty pidemmän aikaa.
Toinen vastoinkäyminen on ollut, ja on edellen, Vukin epävarmuus. Vuki on epävarma uusien ihmisten läheisyydessä, epävarma alustoista, muista koirista alkuun... Tätä on myös työstetty, mutta ei vielä tarpeeksi.
Kolmas hankaluus on ollut Vukin perusasento. Tai noh, perusasentoon palaaminen. Vuki on tullut hyvin sivulle, ja jäänyt odottamaan paikalleen, mutta takaisin en ole voinut palata, vaan Vuki on väistänyt. Pitkään tätä työstettiin ilman tulosta. Kun olin tyttöystäväni kanssa käymässä Heidillä, tuli puheeksi että Vuki voisi jäädä sinne hetkeksi, sillä Heidi oli tulossa kylään puolentoista viikon kuluttua. Vuki siis jäi sinne, ja Heidin ja Vukin seikkailusta voit lukea lisää Heidin blogista. Mutta Heidi tykkäsi puuhailla Vukin kanssa, ja muutenkin belgieni kanssa auttaen esimerkiksi Vixiä tämän kapula-ongelman kanssa, ja rupesi työstämään Vukin sivulla oloa. He edistyivätkin siinä erinomaisesti ja Vuki pysyy paikallaan upeasti, ja antaa tulla takaisin sivulle. Eli tämä alamäki on saatu selätettyä!

Vukin kakku. Juustohampurilainen, puolikas nakki ja kanarouhetta.


Mutta nyt tuli listattua ne alamäet? Mitenkäs se toinen, eli ylämäet?
Vuki on sopinut tähän laumaan ja talouteen oikein hyvin tuomalla vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vixi on ollut todella rauhallinen ja tyyni kotona, mutta Vukin myötä on leikkiminen ja pirteys tullut jokapäiväiseksi rutiiniksi. Olen Vukin myötä saanut kehittyä koirien kouluttajana sillä hukkanen on hyvin erilainen kouluttaa, kuin Vixi. Hukkaa on myös todella mukava kouluttaa ja puuhailla yhdessä. Se kertoo niin selkeästi mielentilansa korvillaan ja ilmeillään.
Yksinkertaisesti Vuki on tuonut paljon iloa tähän paikkaan.

Tässä vielä video kun Vuki syö kakkuaan!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti