18.11.2016

Cazurron ensimmäiset päivät

14.11.16
Noniin, nyt ollaan Cazurron kanssa päästy kotiin asti. Cazurro oli kentällä tosi jännittynyt, kävelemisestä ei tullut mitään. Yhdistyksen jäsen, joka matkusti galgojen kanssa, päätyi kantamaan pojanklopin autoon. Minulla oli kaveri matkassa, ja he matkustivat takapenkillä.
Autosta kotiin sisälle oli jännää kävellä lumisessa maassa, ja eteneminen oli hidasta. Tarpeillaan ei ole käynyt vielä, niitä odotellaan.:) Onneksi on piha!
Sisällä on nyt tutkinut ahkeraasti paikkoja. Kuiva nappula ei kelvannut vielä, olisin makupalana antanut. Ruoka kyllä kiinnostaa, mutta syödä ei voi. Kokeilen nyt heti liottaa, jos siten maistuu paremmin.
Omat tytöt otti hyvin vastaan. Pentu haluisi leikkiä, ja Vixi ihmettelee "taasko tuli joku uus?". Kaikki hyvin siis täällä! 
Cazurro asettui hetken tutkimisen jälkeen pedille syömään puruluuta.

Kaamea määrä karvaa tuosta nuorukaisesta lähtee, kun niin paljon stressaa tätä valtavaa elämänmuutosta, niin päätimpä heti alkuun pestä kaverin! Kiltisti seisoi paikallaan suihkussa ja antoi pestä ja kuivata.
Ruokaa sai myös, ihan hyvin söi turvotettua nappulaa, katsotaan myöhemmin, jos maistuu vielä lisää.
Yön Cazurro nukkui hyvin, koko yön samassa nahkapedissä. Pari kertaa pentu herätti yön aikana pihalle, niin vein Cazurron samalla, kävi hienosti pissalla.

Puhtaana on mukava nukkua
Onko tämä näitä galgojen fiksuja nukkuma-asentoja? :) 


16.11.16
Toinen yö meni ilman ongelmia, ja tänään onkin ollut kiva päivä!
Kun illalla mentiin nukkumaan, Cazurro päätti mennä keskelle sänkyä makaamaan! Noh, eihän koiraa voi siirtää niin nappasin peiton ja käperryin jätkän ympärille. Pikkupentu nukkui jaloissa, se on oppinut vihdoin kunnioittamaan toisen tilaa. Peittelin sitten raitaeläimen fleeceviltillä ja nukuttiin. Jossain kohtaa yötä Cazurro siirtyi nahkapetiin lattialle. Aamulla ennen kuin nousiin, ihana puikkonokka tuli mun viereen makoilemaan. <3 Siinä oltiin hetki söpösti, kunnes noustiin.
Käytiin hieman Järvenpään keskustassa nyt aamulla, sellaisessa ihanassa raakaruoka kaupassa kuin Järvenpään Beef And Bones. Sieltä olin löytänyt jo pari viikkoa sitten ihanan valikoiman 4paws pantoja, ja nyt mentiikin hakeman jätkälle se oma panta!! Sellaiset martingaali-pannat oli kaikki tosi kovia sisäpuolelta, niin päädyttiin klassiseen puol kurraan, jossa kurra osuuden saa "lukittua" paikalleen, turvallisuutta siis siinäkin 

Tässä olen jo kerennyt huomaamaan, että Cazurron hengitys haisee aika pahalle. Tuolla Beeffissä kurkattiin ihan pikkasen suuhun, ja se lemu on aika ikävä... Ja myös ikävän näköinen. Liikkeen omistaja halusi lahjoittaa Cazurrolle sellaisen suuaineen, Denta Care Spray, halusi auttaa toista saamaan suutaan parempaan kuntoon. :)Siis siellä olen aina saanut niin hyvää palvelua, mutta nyt sitten vielä lahjoitti tuon sitä tarvitsevalle. Niin ihanaa. Heti illalla laitettiin aine kokeiluun. Tietenkään heti ei mitään muutosta näy, mutta odotellaan!
Autossa Cazurro matkustaa rennosti. Kokeiltiin tänään auton takaboxiin, mutta jätkä on liian iso sinne. Katsotaan mitä keksitään vastaisuudeksi, joko häkki takapenkille tai turvavyövaljaat. Toistaiseksi herrasmies pistää penkille maaten ja unta kaaliin.

Cazurro approves.

Uusi panta kaulassa! Takapenkillä on mukava nukkua kotimatka


17.11.16
Cazurro nukkui koko yön sängyssä vieressäni, loistava alku! Oli sitten työpäivä, niin aamulla ei tapahtunut juuri mitään. Cazurro ei halunnut aamulla tehdä toista hätää ulos, eikä syödä aamuruokaa. Vixi ja Cazurro jäivät kotiin, kun lähdin pennun kanssa töihin. Kun jätän uuden koiran yksin, työnnän keittiön pöydän keittiökulmaukseen ja laitan pentuaitauksen siihen eteen. Näin saan turvattua keittiön ja ruoat hyvin. Vaikka galgo hyppäisi aidan yli ja ruokapöydälle, se ei saisi mitään ruokakaappeja auki. Kätevää!
Töiden jälkeen, kun tulin kotiin, vastassa oli aivan kaamea lemu! Cazurro oli ripuloinut kaksi valtavaa kasaa, roiskeita oli pitkin seiniä ja sohvaa. Jätökset oli jo pitkälti päässyt kuivumaan, niiden siivoaminen oli tuskaa. Cazurro ja pentu saivat odottaa kylpyhuoneessa, Vixi oli eteisessä. Siivouksen välissä käytin kaikki koirat pihalla ja jätkältä tulikin pitkä pissa.
Oikeastaan mitään muuta ei tänään ole tapahtunut. Raitaeläin söi ihan hyvin, on syönyt puruluuta ja nukkunut. Ei mitään sen kummempaa. Vielä tässä odottelen, että herra suvaitsisi käytä ulkona kakalla niin pääsemme nukkumaan. 

"Siis yök! Miksi ton pallon on oltava tossa vieressä"
Ajattelee herra, joka väkipakolla änkeää petiin, vaikka pentu on siellä jo! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti